Турка мідна Зодіак (500мл) темна
Об'єм: 500 мл
Матеріал: мідь
Матеріал ручки: дерево
Висота: 113 мм
Діаметр дна: 64 мм
Діаметр (зверху): 62 мм
Діаметр горловини: 51 мм
Довжина ручки: 150 мм
ширина: 1 мм
При виробництві кавоварок корпус з'єднуються з денцем методом припою.
Після цього методом карбування наноситься малюнок по всій окружності корпусу.
Мідь за твердженням вчених самий підходящий для приготування їжі метал на планеті Земля, але окис міді шкідлива і тому внутрішня поверхня турок покривається харчовим оловом товщиною 9-12 мкм.
Таким чином, ні окис міді, ні окис припою не потрапляє в продукт приготування.
Верхня поверхня кавоварок покривається напиленням нікелю.
Нікель є жароміцним металом і не дозволяє при експлуатації турки окислятся і тьмяніти.
Турки можна використовувати на газових, електричних і склокерамічних плитах.
Кавоварка витримує температуру 180С (градусів) без вмісту всередині рідини.
Турки з металу найбільш довговічні і невибагливі. Традиційно популярністю у кавоманів користуються мідні турки, історично походять з східних країн. Мідь має рівномірну теплопровідність, що дозволяє приготувати каву, відрізняється вишуканим ароматом. Сама турка має вузьке горлечко, що також важливо для приготування кави. Наші турки мають спеціальне внутрішнє покриття із харчового олова, яке охороняє мідь від окислення.
Існує величезна кількість кавоварок, але справжні цінителі кави знають, що турка для кави це ідеальний вибір. Турка для кави використовувалася ще нашими предками і досі не придумали нічого кращого для приготування кави. Справа в тому, що електричні кавоварки або інші посудини в яких готують каву мають високу теплопровідність, а це погано позначається на якості готується кава. Справжня кава не повинен кипіти як чай, він повинен нудитися на повільному вогні вбираючи весь аромат кави. Турки для кави бувають мідні, керамічні, срібні, алюмінієві. Турка для кофе из керамики неплохо подходит для варки кофе, но керамическая турка хрупкая и в ней могут со временем образоваться микротрещины и сколы. Серебряная турка для кофе это идеальный выбор, она по свойствам близка к медной турке, но цена такой турки будет очень высокой. Самая популярная турка для кофе из меди, потому что медь имеет равномерную теплопроводность и кофе не пригорает к стенкам турки. Качественная турка имеет широкое дно и узкое горлышко, внутреннее покрытие должно быть из пищевого олова. При выборе турки для кофе уделите внимание ручке турки. Турка для кави не повинна бути з пластмасовою ручкою, інакше ця ручка з часом розплавиться і деформується, краще всього брати турку з дерев'яною ручкою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Станиця |
Зовнішнє покриття | нікель |
Внутрішнє покриття | харчове олово |
Висота | 115 мм |
Діаметр горлечка | 50 мм |
Діаметр дна | 90 мм |
Матеріал | Мідь |
Матеріал ручки | дерево |
Об`єм | 500 мл |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Зливний носик | Так |
Стан | Новий |
Знімна ручка | Ні |
Тип плити | Електрична, Склокерамічна, Газова |
Товщина матеріалу | 1 мм |
- Ціна: 938 ₴