Ніж для м'яса Tramontina (Трамонтіна) Profissional Master 20.3 см (24607/188)
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 24607/188
1 040 ₴
884 ₴
Показати оптові ціниНіж для м'яса Tramontina Profissional Master 20.3 см (24607/188)
- Призначення: для м'яса.
- Довжина: 203 мм.
- Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110.
- Товщина леза: 2 мм.
- Матеріал руків'я: поліпропілен із покриттям Microban.
- Різальна крайка: гладка.
- Колір ручки: білий.
- Без паковання.
- Можна мити в посудомийній машині.
Ніж для м'яса Tramontina Profissional Master з білою ручкою, 203 мм (24607/188) — чудовий інструмент для оброблення м'яса. Це великий і зручний ніж із нековзною поліпропіленовою ручкою й широким довгим лезом. Рука захищена обухом і надійно фіксується завдяки особливій формі колодки.
Любите м'ясні страви? У такому разі такий ніж для оброблення Вам точно знадобиться!
Ніж для м'яса TRAMONTINA серії Profissional Master артикул 24607/188. Серія Profissional Master від Tramontina — це лінійка ножів для професійного використання, розроблена для застосування в ресторанах і харчовій промисловості. Ножі цієї лінійки проходять термічну обробку, яка містить загартування (нагрівання леза), відразливу температуру (охолодження від 50 до -196 градусів) і відпустку (поглинання еластичності сталі) для тривалішого й ефективнішого терміну експлуатації. Леза ножів серії Profissional Master мають твердість 54-58 одиниць за шкалою Роквелла, завдяки чому залишаються надзвичайно гострими дуже тривалий час навіть за інтенсивного використання. Ніж виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі. Лезо завдовжки 203 мм (8 дюймів) дасть змогу із легкістю обробити м'ясо або рибу, нарізати будь-які м'ясні продукти. Ручка виготовлена з поліпропілену зі спеціальними антибактеріальним покриттям Microban, що полегшує догляд за виробом. Має анатомічну форму, завдяки чому працювати ножем легко та зручно, рука не втомлюється навіть у разі тривалого використання. Ручка виготовлена в білому кольорі. Ніж можна мити в посудомийній машині. Ідеально підходить як для використання в професійному середовищі, так і на особистій кухні.
Чудовий ніж для оброблення м'яса. Але завдяки своїй формі можна використовувати як ніж для повсякденного приготування.
Ножі серії MASTER — ідеальні ножі для професійного використання, надійні та міцні, довговічні з чудовою, чудовою здатністю нарізування. Лезо — нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2 mm.
Характерна риса цієї серії — поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (Мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає росту грибків і мікробів. Більше гігієни й безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.
Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка — зручна, масивна й ергономічна для комфортного та безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дає ножу ковзати в руці.
Бренд Tramontina — один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столового та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina — бразильська корпорація з віковою історією, світовий лідер у виробництві товарів для кухні, дому, саду. Асортимент Tramontina містить найширший спектр продукції, починаючи від сучасного кухонного начиння — ножів і столових приборів, і закінчуючи посудом із тефлоновим покриттям.
Заснована в 1911 році Валентином Трамонтіна, компанія починалася з невеликого кузняного магазину в Ріо Гранде. За сто років зусиллями членів сім'ї засновника з маленького кузнічного цеху компанія перетворилася на сучасну корпорацію, що налічує 10 великих фабрик і випускає 18000 різновидів продукції, представлену у 120 країнах світу.
Завдяки інноваційним розробкам, застосуванню екотехнологій і сучасному дизайну, продукція компанії Tramontina завойовує дедалі більшу популярність.
Під брендом Tramontina випускаються універсальні ножі, професійні із сертифікатом NSF (з антибактеріальним захистом Microban), спортивні та розкладні ножі, а також мачете та рожна — якісні та стильні, практично з необмеженим терміном експлуатації. Ножі Tramontina зарекомендували себе чудовою якістю, міцністю, широким асортиментом і порівняно низькою ціною.
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Тип | Ніж для м'яса |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Довжина леза | 20.3 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Країна виробник | Бразилія |
Користувальницькі характеристики | |
Стан | Нове |
- Ціна: 884 ₴