Продавець skovoroda.kiev.ua - посуд, побутова техніка, текстиль розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5546 відгуків
+380 (93) 922-29-73
+380 (50) 013-25-85
Троещина, проспект Червоной Калины 47 (этаж 2), Київ, Україна
Кошик
skovoroda.kiev.ua - посуд, прасувальні дошки, кошики та сушки для білизни і товари для дому

Сковорідки, сотейники, жаровні, вокі

Який чоловік зможе встояти перед апетитним, соковитим, великим шматком смаженого м'яса з скоринкою? А якщо до нього ще гарнір подати, від якого виходять дуже приємні аромати – серце моментально завмирає. І, звичайно ж, кожна господиня знає, для того, щоб приготувати таке кулінарний витвір мистецтва, необхідна якісна спеціальний посуд. Сковороди, жаровні, сотейники і вокі – це, мабуть, найбільш поширені з найбільш простих помічників на кухні. Тільки подумати, скільки різноманітних страв можна приготувати. На звичайній сковорідці можна тушкувати, смажити і просто розігрівати їжу. А ось вокі особливо припадуть до смаку цінителям южнокитайских страв. Від простої сковорідки по своєму призначенню вони відрізняються опуклою формою з відсутністю переходу між стінками і дном. Купуючи жаровню, сковороду або взку, для початку потрібно дивитися на матеріал, який використовується для виготовлення цієї посуду, а також на товщину стінок з урахуванням всіх функціональних можливостей.

Традиційно жаровки, вокі і сковорідки можуть виготовлятися з таких матеріалів: нержавіюча сталь, чавун і алюміній з можливістю різних покриттів і без них. Відповідно і ціна на цю посуд також буде залежати від матеріалу виготовлення. Посуд з алюмінію легка і здатна швидко нагріватися, потім утримуючи тепло. Якщо говорити про посуді з нержавіючої сталі, плюс – не пригорає їжа, а от мінус – заборонено залишати сковорідку порожній на відкритому вогні. Але, звичайно ж, самим довговічним і міцним матеріалом є чавун. Такий посуд повільно нагрівається, але досягнувши необхідної температури, починає повільно віддавати оточуючого простору теплову енергію. Найкраще в такому посуді готувати їжу, вимагає постійного підтримання певної температури, наприклад, тушкування.

Якщо ви все-таки вирішили купити жаровню, вок або сковороду, звертайте увагу на тип плити на вашій кухні. Тому що, враховуючи неймовірну популярність мікрохвильових печей і індукційних плит, не кожна посуд підходить для спільного використання. Але у разі, якщо ви в розгубленості і не можете зрозуміти, яка все-таки посуд підходить до вашої плиті, та й вам теж, фахівці інтернет – магазину «Сковорода» завжди готові допомогти.

ГалереяСписок
Сковородки, сотейники, жаровни, воки

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner